• Lagja 4, rruga e Xhamise, Zona kadastrale Nr. 2315, Nr. Pasurie 33/78-N2, Kukes
 • info@speedline.al
 • Hapur : 9: AM - 17 PM

Paketat e sherbimit
te internetit

Internet per Familjar

10-500 MBPS
 • Lidhje me fiber ose wireless
 • Internet i shpejte
 • ip dinamike
Fillon nga

1500 lek/Muaj

Internet per biznes

20-100 MBPS
 • Lidhje me fiber
 • Lidhje e dedikuar
 • ip statike
Fillon nga

2200 lek/Muaj

Internet i dedikuar

Deri ne 1 GBPS
 • Lidhje me fiber
 • Suport i dedikuar
 • Ip statike
Fillon nga

20,000 lek/Muaj

Zgjidhje
Per nje internet te shpejte

Shijo internetin e shpejte dhe pa ndalesa

Perjetoni Internetin me shpejtesine e Fibres Optike ne shtepine tuaj!

K

Rrjeti i së ardhmes

+ Mb

Më shpejt se shpejt

h

Lidhje brenda 24h

Kontakt

SUPORT

Ekipi jonë i suportit punon gjatë tërë kohës dhe janë gjithmonë në dispozicion 24/7.

SUPORT

Ekipi jonë i suportit punon gjatë tërë kohës dhe janë gjithmonë në dispozicion 24/7.

Me shume

SHPEJTËSI

Përjetoni shpejtësinë e Internetit me tarifat më të mira.

SHPEJTËSI

Përjetoni shpejtësinë e Internetit me tarifat më të mira.

me shume

SHKALLZUESHMËRI

Aftësia për të zgjeruar paketat tuaja për të përmbushur kërkesat e biznesit tuaj në cdo kohë.

SHKALLZUESHMËRI

Aftësia për të zgjeruar paketat tuaja për të përmbushur kërkesat e biznesit tuaj në cdo kohë.

Me shume

SIGURIA

Në ditët e sotme, siguria e rrjetit kërkon monitorim dhe manaxhim të vazhdueshëm të veprimeve të brendshme dhe të jashtme.

SIGURIA

Në ditët e sotme, siguria e rrjetit kërkon monitorim dhe manaxhim të vazhdueshëm të veprimeve të brendshme dhe të jashtme.

Me shume

Perkujdesja e nevojshme qe biznesi juaj te lulezoje!.

img
Oferte Speciale
UP TO

10 MB

PER Second

Perjetoni Internetin me shpejtesine e Fibres Optike ne shtepine tuaj!

Kërkon gjithmonë më të mirën në çdo gjë që bën? Rrjeti ynë me mbulim perfekt dhe 100% fibër optike ofron eksperiencën më të mirë të internetit! Sepse ti meriton të ndihesh “The Real Best” me Speedline!

$1500Monthly

Na Kontakto

Pyetjet me te
shpeshta

Ju mund te merrni internetin e speedline duke na kontaktuar ne numrin 0685199928 ose duke na derguar email ne info@speedline.al

Speedline mbulon te gjithe kukesin dhe fshatrat perreth. Per tu siguruar nese ne kemi mbulim ne zonen tuaj na kontaktoni .

Ju mund te informoheni mbi paketat tona per familjar dhe biznes ne faqen tone speedline.al ose duke kontaktuar ne numrin 0685199928

Speedline kujdeset qe klienti te lidhet me internet sa me shpejt te jete e mundur . Ne situata normale ne ju lidhim me internet brenda pak oresh.Dhe ne situata fluksi ju garantojme lidhjen brenda dite.

Adresa e dyqanit tone eshte : Lagja 4, rruga e Xhamise, Kukes

Ne mbulojme te gjithe Kukesin dhe fshatrat

Kudo ku jeni ju ne mund te sjellim internet . Ju lidhim me internet ne pak ore.

?>